Menneet tapahtumat

Vuonna 2018

 

Jyty tarjoaa leffaillan ystävänpäivänä 14.2.

Jyty tarjoaa ystävänpäivänä 14.2.2019 leffaillan Sinulle Jytyn nuori jäsen sekä ystävällesi tai kollegallesi. Ystävänpäivä on yhdessä tekemisen, ystävyyden sekä ilon ja hauskan pitämisen juhlapäivä. Silloin järjestetään eri puolilla Suomea leffailtoja, joissa esittäytyvät Jytyn vastavalitut alueiden nuorisovastaavat.

Leffapaikkakunnat: Espoo, Turku, Lappeenranta, Kuopio, Oulu, Rovaniemi, Jyväskylä ja Tampere

Jytyn nuorelle jäsenelle (alle 37 v.) tarjotaan ystävänpäivän kunniaksi leffalippu ja eväät leffaan kyseisenä päivänä edellä mainituilla paikkakunnilla. Mukaan leffanäytökseen saat ottaa Jytyn piikkiin yhden ystäväsi tai vaikkapa kollegasi. Hän saa myös leffalipun ja eväät mukaan näytökseen.

Espoossa leffana on Black KkKlansman, Turussa Juice ja muilla paikkakunnilla leffat varmistuvat, kun Finnkino ja yksittäiset elokuvateatterit julkaisevat näytösaikataulunsa helmikuun osalta. Kyseessä olevat leffat ovat iltanäytöksiä, klo 17 -21 välisenä aikana.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan leffailemaan kanssamme ja voit ottaa mukaan myös työkaverisi.

ILMOITTAUDU mukaan 31.1. mennessä!

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Huomioithan kuitenkin, että tapahtuman peruutus on kuluton 31.1.2019 saakka. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 20€ peruutuskulun pois lukien peruutukset lääkärintodistuksella.

 

Nähdään ystävänpäivänä!

Talvisin tapahtumaterveisin,

Jytyn tulevaisuustyöryhmä

 

Lisätiedot:
•    Etelä-Suomen aluetoimisto/ Satu-Maarit Urtti (satu-maarit.urtti@jytyliitto.fi)
•    Itä-Suomen aluetoimisto/Maija Kuittinen (maija.kuittinen@jytyliitto.fi)
•    Länsi-Suomen aluetoimisto/Olli Järvelä (olli.jarvela@jytyliitto.fi)
•    Pohjois-Suomen aluetoimisto/Minna Eskelinen (minna.eskelinen@jytyliitto.fi)
•    Jytyn keskustoimisto/ Pekka Laukkanen (pekka.laukkanen@jytyliitto.fi)

p.s. Jyty on aktiivinen myös sosiaalisen median maailmassa: käythän vilkuilemassa menoa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja uusimpana LinkedInnissä.

 

Jyty Ylä-Kainu ry:n ilmainen JOULURUOKAILU

Suomussalmella ravintola Herkkusuussa la 24.11. klo 19.30. Sitovat ilmoittautumiset sp. raija.auvinen@kainuu.fi. tai p. 044 797 0026 pe 16.11 mennessä.

Hyrynsalmella Camping Vonkalla pe 14.12. klo 14–18. Sitovat ilmoittautumiset sp. anja.heikkinen@hyrynsalmi.fi tai p. 044-7104413 ke 5.12. mennessä.

Puolangalla Majakassa ke 19.12. klo 11–16. Ruokailijat laittavat listaan nimensä ja jäsennumeronsa. Ennakkoilmoittautumista ei ole.

Ruokailu on ilmainen myös niille kannatusjäsenille, jotka eivät ole vielä aiemmin tänä vuonna käyttäneet kannatusjäsenmaksun suuruista etua yhdistyksen eri tapahtumissa.

 

Tervetuloa!

SYYSKOKOUS

Suomussalmen kunnantalon ruokalassa ti 11.12.2018 klo 18.30.

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Hallitus kokoontuu klo 17.00.

Tarjoilun vuoksi sitovat ilmoittautumiset ma 3.12.2018 mennessä raija.auvinen@kainuu.fi tai p. 044-7970026.

 

Vierailu Muoti ja sisustus Kirsikassa

Ti 30.10.2018, klo 17. Yhdistys tarjoaa kahvit klo 16.30–17 Kultaisessa Kukossa.

Kevyt Jyty-Pilates Ukkohallassa to 8.11, klo 17–18. Yhdistys tarjoaa osallistumismaksun.

Tapahtumiin lähtijät kimppakyydein paikkakunnittain.

 

Likkojen lenkki

la 11.8.2018 kello 11.30 – 17 tutulla, upealla Raatin stadionilla.

Oulun Likkojen Lenkki on vuodesta 2011 järjestetty, naisille suunnattu liikuntatapahtuma, jossa naisenergia, liikunta ja viihde kohtaavat ainutlaatuisella tavalla.

Upeiden lenkkimaastojen ja kahden eripituisen reitin lisäksi vaihtoehtona on osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock the City -kaupunkiseikkailuun. Viihdettä Likoille tarjoaa upeaääninen Suvi Teräsniska sekä Marko Vainion hulvaton dragqueen-show. Osallistujia palvelee laaja Tapahtumatori tuote-esittely- ja myyntipisteineen.

* kimppakyydein tai pikkubussilla

* Jyty- Ylä-kainuu jäsenet avustus 20 € / hlö

ILMOITTAUTUMISET sähköpostilla 31.5. mennessä: pirjo.huusko@jytyliitto.fi

-nimi

-yhdistys

-sähköposti

-puhelinnumero

 

Jyty 100: Jytyn syyspäivät (7.-9.9.2018) Tampereella

Valtakunnallinen tapahtuma

Jytyn 100-vuotisjuhlavuoden päätapahtuma on syyspäivät, joka suunnataan kaikille Jytyn jäsenille. Tule mukaan Tampereelle juhlistamaan vuosisadan liittoa!

Perjantai 7.9.
- Illallinen hotelli Rosendahlissa. Karaokekisa, jossa julistetaan syyspäivien karaokemestari 2018.

Lauantai 8.9.
- Pyynikin urheilukentällä leikkimielistä kisailua, yhteistyökumppaneiden esittelyä, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. Kenttälounas.  Iltapäivällä Varalan urheiluopistolla liikutaan liikunnanohjaajien vetämänä: mm. kalliolaskeutumista, lattareita ja kulttuurikävelyä Pyynikin maisemissa. Varalassa pääsee myös saunomaan ja uimaan.  Illalla terassitreffien kautta lähdetään juhlimaan 100-vuotiasta liittoa Pyynikin kesäteatterille. Pyynikillä esiintyvät Heikki Silvennoinen band + Heikki Hela. Hotelli Rosendahlin yökerho Joselin’sissa Olli Kärjen bändi tanssittaa ja viihdyttää.

Sunnuntai 9.9.
- Syyspäivien päättäjäiset ja kotiinlähtö.

Osallistumismaksu 25 euroa sisältää ohjelman, em. kuljetukset ja lauantain kenttälounaan.     Lisämaksusta: pe illallinen 25 euroa / la ltajuhla 25 euroa / Flowpark 25 euroa / majoitus paikasta riippuen.

Ilmoittautuminen ja majoitus: Ilmoittautuminen tapahtuu 4.4.-11.5.2018 välisenä aikana. Linkki ilmoitetaan Jyty Pirkanmaan nettisivuilla jytypirkanmaa.jytyliitto.net, uutiskirjeellä jäsenille ja liiton nettisivuilla. Ilmoittautuessa varataan kaikki toiminnallisuudet sekä majoitus. Viralliset majoituspaikat ovat Varalan urheiluopisto, Skandic Hotel Rosendahl ja Sokos Hotel Ilves. Ilmoittaa voi 1-2 henkilöä kerrallaan. Kahden hengen huoneeseen tulevien kannattaa ilmoittautua samalla kertaa. Varaus maksetaan heti joko verkkopankissa tai luottokortilla.

Kuljetukset Tampereelle ja paikan päällä: Jyty järjestää edulliset yhteiskuljetukset Tampereelle ympäri maata. Niistä tiedotetaan myöhemmin tarkemmin. Kaikkina päivinä Jyty-bussit sekä katujuna kulkevat siirtymisajankohtien aikana majoitus- ja tapahtumapaikkojen välillä. Jokainen osallistuja saa Tampereella infopisteeseen ilmoittautuessaan syyspäivien selviytymispaketin.

​Jyty 100 -juhlavuoden päätapahtuma Jytyn syyspäivät suunnataan kaikille Jytyn jäsenille. Monipuolisen ja runsaan ohjelman vastuullisena järjestäjänä toimii Jyty Pirkanmaa ry.
Suomussalmelta järjestetään yhteiskuljetus kuusamolaisten kanssa. Ohjelma ja tapahtumat tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin.

 

Tervetuloa Oulun Qstockiin 27.-28.7. ja Rovaniemen Simerockiin 10.-11.8.2018

Jo perinteeksi muodostuneet Pohjois-Suomen nuorten jytyläisten kesätapahtumat Oulun Qstockin ja Rovaniemen Simerockin yhteydessä tulevat taas! Lähde nauttimaan hyvistä festareista, tapaamaan muita jytyläisiä ja viettämään mukavaa viikonloppua porukalla. Voit tutustua tarkemmin festareiden musiikkitarjontaan Qstockin tai SimeRockin nettisivuilta.
Molemmat tapahtumat on ensisijaisesti tarkoitettu nuorille jytyläisille, eli alle 37-vuotiaille Jytyn jäsenille. Jos olet jo iältäsi vanhempi, mutta henkisesti nuori ja halukas lähtemään mukaan tapahtumaan, voit olla yhteydessä alueen nuorisovastaava Heidiin/Qstock tai Jussiin/Simerock.
Mikäli paikkoja riittää, pääset kyllä mukaan!

OHJELMA

Ohjelmassa on pääsääntöisesti hyvästä musiikista nauttimista festareilla, mutta myös lyhyt tapaaminen osallistujaporukan kanssa. Tapaaminen pidetään lauantaina puoliltapäivin lounaan yhteydessä Jytyn Rovaniemen aluetoimistolla (Simerock).

Qstockin osalta ohjelma alkaa puolestaan Oulun aluetoimistolla perjantaina 27.7.2018 noin kello 12.00, jolloin päivä aloitetaan kahveilla ja sen jälkeen luvassa on asiapitoista ohjelmaa. Ohjelman jälkeen siirrytään ravintolaan nauttimaan hyvästä ruuasta. Ruokailun jälkeen jokainen voi vapaasti siirtyä festareille.

Osallistujat ovat velvoitettuja osallistumaan tapaamiseen ja kyseissä tapaamisessa saatte rannekkeenne festareille. Tarkempaa tietoa tapaamisesta tulee ilmoittautuneille sähköpostilla lähempänä tapahtumaa.

MAJOITUSMAHDOLLISUUS

Simerockiin Rovaniemellä on pidemmän matkan takaa tuleville varattu mökkimajoitus festarialueen lähettyviltä. Majoituspaikkoja on kuusi ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Majoituksen hinnan näet alempaa kohdasta "Omavastuu". Majoittujan tulee ottaa omat lakanat tai makuupussi mukaan. Oulun Qstockissa ei ole yhteisesti toteutettua majoitusmahdollisuutta

OMAVASTUU

Tapahtumassa on osallistujille omavastuu, joka tulee maksaa Jytyn tilille. Saat maksutiedot sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Simerockin kohdalla sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  • Majoitus + kahden päivän festariliput + la lounas yhteensä 80 €
  • Kahden päivän festariliput + la lounas yhteensä 30 €

Qstockin yhteydessä valittavana ainoastaan kahden päivän festariliput, perjantaina aamukahvit + lounas yhteensä 65€

Muista, että voit tiedustella omalta yhdistykseltäsi tukea omavastuuosuuden maksamiseen!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtumaan tehdään sähköisellä lomakkeella (linkki alla). Paikkoja tapahtumaan on yhteensä 25/Simerock ja 33/Qstock. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 8.6.2018/Qstock ja Simerockin osalta 16.7.2018.

LISÄTIEDOT

Kysymykset ja tiedustelut tapahtumaan liittyen alueen nuorisovastaavilta Heidiltä tai Jussille.

Qstockiin liittyvät kysymykset: Heidi Pitkänen (puh. 050 5366445), heidipitkanen17@gmail.com ja suunnittelija Pekka Laukkanen (puh. 040 575 9565), pekka.laukkanen@jytyliitto.fi

Simerockiin liittyvät kysymykset: Jussi Herttuala (puh. 045 1223876), jussi.herttuala@ylitornio.fi) ja suunnittelija Pekka Laukkanen (puh. 040 575 9565), pekka.laukkanen@jytyliitto.fi

Mikäli ilmoittautumisen tai omavastuuosuuden maksamisen kanssa on ongelmia, ole yhteydessä Pekkaan. Yhteystiedot yllä.

 

Jäsenilta

Jyty Ylä-Kainuu ry. järjestää jäsenillan keskiviikkona 6.6.2018 klo 18 Suomussalmen kunnantalon ruokalassa. Keskustellaan ateria- ja puhtaanapitopalveluiden sekä talous-, henkilöstö- ja ICT–palveluiden erittäin ajankohtaisista asioista SOTE-kuviossa. Paikalla Kainuun soten pääluottamusmies Ella Kiljunen ja Suomussalmen kunnan plm Seija Falck.

Kaikki Jytyn jäsenet ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Kahvitarjoilu!

 

HYVINVOINTI-ILTA ti 29.5.2018 klo 17:30

Puolangan Vaatetuksessa (Ouluntie 3 )

* mukana Pororajan Body & Fitness ( hierontanäytöksiä )

* Kauneushoitola Edith ( kauneusvinkkejä, ihon hyvinvointi )

* Puolangan Vaatetus ( ihana vaatetarjonta + ale hinnat )

YHDISTYS TARJOAA: suolaista piirakkaa, kahvi + pikkuleipä

ILMOITTAUTUMISET 24.5. mennessä: puh. 0440 11 4465

* kimppakyydein

* lähtö Suomussalmen kunnantalolta klo 16:30

* lähtö Hyrynsalmen kunnantalolta klo 16:30

 

Hyvinvointipäivä 10.2.2018 Kiannon Kuohuissa

Lauantaina 10.2.2018 Jyty Ylä-Kainuu ry. järjestää hyvinvointipäivän Suomussalmen Kiannon Kuohuissa (os. Jalonkatu 1, 89600 Suomussalmi).

Ilmoittautumiset 5.2.2018 mennessä.

Ohjelma:

Klo 10.00 Kahvit pannarin tai leivän kanssa kylpylän kahviossa (2,50 €/hlö)

Klo 10.30 – 13.00 on tarjolla neljä aktiviteettia, joista voi valita kolme mieluisinta:

1. Verde: Tutustuminen luonnonkosmetiikkaan; Hius- ja Kauneushoitola Verde – 30 min

2. Tehoharjoitus: Sisäpyöräily 30 min / kahvakuula 30 min (4 e/hlö) – 60 min

3. Kuntosali: Omatoiminen kuntosaliharjoittelu TecnoGymin laitteilla (4 e/hlö)

4. Kävely: Rentouttava kävelyretki Luonnonkauniin Jalonuoman ja Jalonniemen alueella

- Kolme ensimmäistä aktiviteettia on kylpylässä, joten isoja siirtymisiä ei tarvita.

Klo 13.00 – 15.00 allasosastolla vesihierontaa, VesiHydrobic, avanto, saunat ja mukavaa yhdessäoloa (ryhmähinta 6,50 e/hlö)

Klo 15.00 Lounas: Ruokailu Ravintola Kultainen Kukko (lounaspöytä 10,40 e/hlö)

Tiedustelut: Pirjo Neuvonen puh. 040 585 9700 tai Seija Falck puh. 040 503 7812.

 

 

Vuonna 2017

 

Jouluruokailut

Hyrynsalmella Vanhalla Asemalla pe 1.12.2017 klo 14.00-16.00. Työvoimajäsenet ja kannatusjäsenet 5 €/jäsen. Sitovat ilmoittautumiset 28.11.2017 mennessä Anja Heikkiselle p. 08-6155 4882, anja.heikkinen@hyrynsalmi.fi.

Puolangalla ravintola Majakka pe 1.12.2017 klo 16.30 alkaen. Työvoimajäsenet ja kannatusjäsenet 5 €/ jäsen, avecit 35 €. Sitovat ilmoittautumiset 17.11. mennessä Pirjo Hyttiselle p. 08-6155 4472, pirjo.hyttinen@puolanka.fi

Suomussalmella Vanhassa Kurimossa la 2.12.2017 klo 18.00 työvoimajäsenet ja kannatusjäsenet

5 €/jäsen, avecit 34,50. Sitovat ilmoittautumiset 11.11. mennessä Raija Auviselle p. 044 797 0026 raija.auvinen@kainuu.fi.
 

Kaikki maksut ilmoittautumispäivään mennessä Jyty Ylä-Kainuun tilille FI55 5442 0920 0834 95

 

Frisbeegolf -ilta

Jätkänpuistossa Suomussalmella ke 23.8.2017 klo 18.00 alkaen. Pelien jälkeen pieni iltapala pizzeria Ronissa Jalonniemessä. Kyyditys omakustanteinen.

 

Hossan syyretki

La 9.9.2017, patikointia Värikalliolla ja ruokailu Hossan luontokeskuksessa (omakustanteinen). Lähtö Puolanka mh 7.00 – Hyrynsalmi SEO 7.45, S-salmi linja-autoasema 8.15.

Sitovat iImoittautumiset 11.8.2017 mennessä aila.emoilanen@outlook.com tai 044-0114465.

 

Kesäretki Uuraisille 30.6. - 1.7.2017

Huutokauppakeisarin luo, yöpyminen Jyväskylässä Cumulus hotellissa 2 hh, tulomatkalla ostoksilla Kuopion Matkuksessa.

Lähtö: Puolanka, mh klo 7:00 - Suomussalmi, mh 8:00 - Hyrynsalmi, SEO klo 8:30

Ilmoittautuminen 28.5.2017 mennessä p. 0440114465 ja maksu tilille: Op FI55544209 20083495. Hinta Jytyn jäsenet 50 € ja avec 100 €.

Kesäretken aikataulu

 

Jytyn keilailta Ukkohallassa

Tiistaina 28.3.2017 klo 18.00. Yhdistys maksaa keilaratamaksun. Matkat kimppakyydeillä. Lähdöt kunnantalolta Suomussalmelta klo 17.00 ja Hyrynsalmelta klo 17.30. Puolangalta lähtijät saavat sopia keskenään. Ilmoittautumiset 20.3.2017 mennessä aila.emoilanen@outlook.com tai tekstiviestillä 0408464570. Ilmoita samalla oletko valmis lähtemään autolla.

 

 

Vuonna 2016

 

Jouluruokailut

Hyrynsalmella kunnanviraston kahviossa pe 2.12.2016 klo 14–17

Ruokailu: työvoimajäsenet 10€. Sitovat ilm. 18.11. mennessä Pirjo Heikkiselle  puh. 044 797 4235 tai pirjo.r.heikkinen@kainuu.fi.

Teatteri Retikan ”pikkujoulupläjäys” la 3.12.2016 klo 17.30 ja jouluruokailu Suomussalmen Seurahuoneella klo 19.

Ruokailu: työvoimajäsenet 10€, avecit 28€. Teatteriliput: 10€. Sitovat ilm. 18.11. mennessä Heidi Juntuselle puh. 040 760 7362 (tekstiviestinä) tai heidi_juntunen@hotmail.com.

Puolangan ravintola Esterissä to 8.12.2016 klo 16.15

Ruokailu: työvoimajäsenet 10€, avecit 32€. Sitovat ilm. 25.11. mennessä Pirjo Hyttiselle puh. 044 573 9019 tai pirjo.hyttinen@puolanka.fi

Kaikki maksut ilm. päivään mennessä Jyty Ylä-Kainuun tilille: FI55 5442 0920 0834 95.

Merkitse viesti -sarakkeeseen osallistujien nimet ja paikkakunta/teatteri, johon osallistut.

Tervetuloa!

 

Laulavia latvoja-syviä juuria, Eino Leino ja kotiseutu -musiikkiesitys

Su 13.11.2016 klo 18.00 Suomussalmella, Alvarin salissa. Esiintyjinä Eija-Riitta Airo-Karttunen, Sisko Haataja, Martti Niskanen, Juha Vähäsarja, kertoja Seppo Kämäräinen. Musiikki: Risto Vähäsarja, piano ja Mikko-Pekka Salo, sello. Liput 15 e. Ilmoittautumiset kulttuurituottaja Joni Kinnunen, puh. 044 511 9871.

 

Isänpäivän Tangokonsertti

Su 13.11.2016 klo 16.00 Puolangalla, Puolankajärven koulun liikuntasalissa. Esiintyjinä tangokuninkaallisia, mm. Heikki Koskelo, Pekka Mikkola, Johanna Piipponen ja Marko Tuovinen. Liput ennakkoon 13 e, ovella 15 e. Tapahtuman järjestää Puolangan Tanssimusiikinystävät ry, lisätietoja Erkki Rimpiseltä, puh. 0400 884 230.

 

Matka Haaparannan Ikeaan jouluostoksille

La 26.11.2016 A. Valppu Oy:n järjestämä, kaikille avoin matka Haaparannan Ikeaan jouluostoksille. Lähtö Ämmänsaaresta klo 6.40, auto ajaa Hyrynsalmen kautta. Toinen auto lähtee Puolangalta klo 7.00. Matkan hinta Suomussalmelta ja Hyrynsalmelta 30 e, Puolangalta 25 e. Matka toteutuu väh. 30 lähtijällä. Ilmoittautumiset Niina Valpulle, puh. 045 1865 001. Mainitse olevasi Jytyn jäsen saadaksesi kuitin maksusta.

 

Yhdistyksen avustus on 10 euroa/jäsen johonkin näistä kolmesta vaihtoehdosta. Maksa itse tapahtumamaksu ja laskuta yhdistystä alla olevan ohjeen mukaisesti.


Muistathan laskuttaa v. 2016 hyvinvointirahan sekä näistä tilaisuuksista luvatun avustuksen 15.12.2016 mennessä! Täytä Jäsentiedotteen takakannessa oleva lomake, liitä siihen maksukuitit ja toimita Raija Auviselle Suomussalmen kunnantalolle!

 

Jyty Kainuun järjestämä Ostosmatka Matkukseen, Kuopioon 12.11.2016 klo 8 -19.

Matka on jäsenille ilmainen. Matkaan lähdetään Kajaanin linja-autoasemalta klo 8 ja palaamme n. klo 19. Olemme varanneet linja-auton, johon mahtuu 50 matkustajaa. Samalle matkalle lähtee Jyty Kainuu ry 511:n, Jyty Kainuun kuntayhtymän sekä Jyty Ylä-Kainuun ry:n jäseniä. Jos linja-autoon jää vapaita paikkoja viimeisen ilmoittumispäivän jälkeen 4.10.16, voimme silloin pyytää ”kaverinkin” matkalle mukaan. 4.10. jälkeen meillä on tieto Ylä-Kainuun osallistujista, jolloin voimme sopia kimppakyydit Kajaaniin.

Jos jäseniä yhdistyksistämme yhteensä ei ole ilmoittunut 4.10.16 mennessä viittäkymmentä, niin ilmoitan siitä sitten erikseen. Ja sitten otamme ”kaveri-ilmoittautumisia” vastaan.

Kaverille matka maksaa 13,00 euroa/kaveri. Matkan hinta peritään linja-autossa meno matkalla ja pyydämme ottamaan tasarahan mukaan (ei ole vaihtokassaa).

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT AIJA-SISKO HAKKARAINEN, aija-sisko.hakkarainen@kainuu.fi

 

Syysretki 17.9.2016

Jyty Ylä-Kainuu ry:n syysretki jäsenille la 17.9.2016. Ohjelmassa tutustumista lähikohteisiin, pientä ulkoilua, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Paikallisyhdistys tarjoaa kyydin sekä ohjelman. Jäsenet ruokailevat ja kahvittelevat omakustanteisesti.

Lähtö aamulla Puolangalta klo 9.00. Bussireitti: Puolanka - Hyrynsalmi – Suomussalmi – Hossa – Taivalkoski – Metsäkylä – Puolanka – Hyrynsalmi – Suomussalmi. Paluu alkuillasta (n. klo 18.30 S-salmella).

Matkalla pysähdykset Hossassa, Taivalkoskella Jalavan kaupalla sekä lopuksi Metsäkylässä.

Huom! Ei-jäsenet ovat tervetulleita mukaan ja retken hinta heille on 10€/hlö.

Sit. ilm. 8.9.2016 menn. heidi_juntunen@hotmail.com tai 040 760 7362.

 

 

Vuonna 2015

 

Pikkujoulut

Pe 27.11.2015. Ohjelmassa Kylmää kyytiä -esitys Teatteri Retikassa klo 19, jonka jälkeen Hotelli Kiannon Kuohuissa laadukas jouluruokailu ja mukavaa yhdessäoloa. Hotellilla on myöhemmin illalla tanssit, joihin halukkaat voivat itse lunastaa lipun omakustanteisesti lippukassasta.

Vapaa-ajan toimikunta toivottaa kaikki jäsenet aveceineen lämpimästi tervetulleiksi yhteiseen tapahtumaan! Tänä vuonna ei ole vaihtoehtoisia ruokailuja muissa kunnissa.

Omavastuumaksu pikkujouluista jäsenille 15€. Maksu sis. teatterin ja ruoan (sekä mahd kyydin etäkunnasta). Jos osallistuu vain osaan illasta, maksu 5€ teatterista ja 10€ ruoasta. Aveceille ja eläkeläisille kokonaismaksu 48€, tai erikseen 10€ teatterista ja 38€ ruoasta.  Etäkunnista lähtijöille yhteiskyyditys sisältyy kokonaishintoihin.


Maksut ilmoittautumisen yhteydessä suoraan yhdistyksen tilille:
FI55 5442 0920 0834 95.

Sekä ilmoittautumiset että maksut 9.11.2015 mennessä.
Sitovat ilmoittautumiset Suomussalmelaisilta Heidi Juntuselle, 040 760 7362 tekstiviestinä tai heidi_juntunen@hotmail.com (alaviiva osoitteessa).


Puolangan ja Hyrynsalmen kunnista yhteiskuljetukset tapahtumaan ilmoittautumisten perusteella. Hyrynsalmi ilmoittautuu sitovasti Anja Heikkiselle (08 615 54 882 tai anja.heikkinen@hyrynsalmi.fi) ja Puolanka Pirjo Hyttiselle (08 6155 4471 tai pirjo.hyttinen@puolanka.fi) 9.11.2015 mennessä.

 

Jytyn Syyspäivät Iisalmessa 21.-23.8.2015

Jyty Ylä-Kainuu ry osallistuu valtakunnalliseen tapahtumaan yhteiskyydityksellä, lauantaista sunnuntaihin. Ilmoittautuminen on jo alkanut, ota yhteyttä jos retki kiinnostaa!

Majoitus varattu lauantaista sunnuntaille Sokos Hotel Koljonvirrasta 1h ja 2h huoneista. Lauantaina viralliset avajaiset klo 10 ja päivän täydeltä kisailua ja ohjelmaa. Tapahtuman koko ohjelma ja tapahtumaan ilmoittautuminen (jokainen lähtijä tekee sen omalta osaltaan): http://jytynsyyspaivat2015.net/.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset yhteiskyytiin Marjut Seppäselle emailina marjuts84@gmail.com, tai 050 517 5995 (19.6.-1.7. ainoastaan emailina).

Retken omavastuukustannukset vahvistuvat pian. Paikallisyhdistys tukee osallistujia mukavasti rahallisesti! Tervemenoa reissuun!

 

Perhepäivä 15.8.2015 Vuokatin Angry Birds -puistossa

STTK:n Kainuun aluetoimikunta järjestää Perhepäivän 15.8.2015 Angry Bird -puistossa Vuokatissa. Kaikilla Jyty Ylä-Kainuu ry:n jäsenillä perheineen on mahdollisuus osallistua hulvattoman hauskaan perhepäivään. Yhdistys tukee jäseniä ja perheenjäseniä kutakin pääsylipun hinnalla (normaali lipun hinta 19 e). Varaa koko päivä aikaa ja lähde irrotellen syksyyn!

Sitovat ilmoittautumiset Heidille 16.6.2015 mennessä puh. 040 760 7362. STTK tarjoaa pientä purtavaa. Yhdistysten esittelypisteiltä saat ajankohtaista tietoa STTK:sta ja paikallisyhdistyksistä.

 

Illanistujaiset Suomussalmella Jyty Ylä-Kainuu ry:n jäsenille

Ohjelmassa saunomista (halukkaille), musiikkia, pientä purtavaa ja hyvää seuraa. Ajankohta pe 8.5.2015, klo 18.30 -21.30. Paikkana Hotelli Kiannon Kuohujen saunaosasto eli yksityinen tila alakerrassa.

Tervetuloa iloista ja kiireetöntä iltaa viettämään!

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset ruokatarjoilun vuoksi Marjut
Seppäselle 6.5. mennessä 050 517 5995 tai marjuts84@gmail.com

 

 

Vuonna 2014

 

Perinteiset Pikkujoulut Suomussalmella 13.12.2014

Jouluruokaa tarjolla myös Hyrynsalmella ja Puolangalla

Jyty Ylä-Kainuu ry:n Pikkujoulut 13.12.2014 Ämmänsaaren Työväentalolla klo 19 - 00.30 (yksityistilaisuus). Maksuton jouluruoka jäsenille (avecilta ja eläkeläisiltä 20€). Letkeää seurustelua ja musiikkia, esiintyjänä Pohjolan Yö –yhtye.

Omat juomat saa ottaa mukaan, lisäksi baarissa B-oikeudet. Huippuarpajaiset klo 23 - pääpalkintona tabletti!

Ilmoittautumiset Pikkujouluihin Marjut Seppäselle 050 517 5995 tai marjuts84@gmail.com.

Jyty Ylä-Kainuu ry:n jäsenille maksuton Jouluruoka Hyrynsalmella 12.12.2014 kunnanviraston kahviossa klo 14.00 - 17.00. Ilmoittautumiset 5.12. mennessä Anja Heikkinen, 08-615 54 882, anja.heikkinen@hyrynsalmi.fi.

Jyty Ylä-Kainuu ry:n jäsenille maksuton Puolangalla, to 11.12.2014 16.30 Ravintola Esterissä. Sitovat ilmoittautumiset Pirjo Hyttiselle ke 26.11.2014 mennessä p. 08 6155 4471 tai pirjo.hyttinen@puolanka.fi.

Vapaa-ajan toimikunta toivottaa Jyty Ylä-Kainuun jäsenet lämpimästi tervetulleiksi!

 

Luonto- ja sieniretki jytyläisille 13.9. Puolangan Siikavaaralla

Jäsenretken ohjelmaan sisältyy ulkoilua, patikointia, sienestystä sekä sienioppia, ja yhdessä illastamista. Matkan omavastuu 10€, muun osan ohjelmasta tarjoaa yhdistys. Tervetuloa nauttimaan ulkoilmasta ja hyvästä seurasta!

Matkaan lähdetään 13.9. klo 8.30 Hyrynsalmelta yhteisbussilla, johon myös Suomussalmelaiset nousevat kyytiin. Puolankalaiset tulevat omalla kimppakyydillä. Perillä määränpäässä ollaan klo 10, ja ensimmäiseksi ohjelmassa on aamupäiväkahvit Tuulentuvan kylätalolla.

Lähtö maastoon n. klo 11 Siikavaaran päässä. Osallistujat voivat valita sienestämisen tai patikoinnin päivän teemakseen. Eräilyn välissä nokipannukahvit ja retkieväät Pöksänkorven laavulla. Paluu Tuulentuvalle n. klo 14.30, jossa tutustutaan saaliiseen ja saadaan vinkkejä sienten käytöstä. Aiheesta kertomassa asiantuntija Riitta Nykänen Metsähallitukselta.

Päivän päättää yhteinen päivällinen, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle.

 

Jytyn luentopäivä ja jäsenristeily 4.-5.10.2014

Milloin olet viimeksi käynyt Tallinan risteilyllä? Jytyn luentopäivä ja jäsenristeily 4.-5.10.2014 on valtakunnallinen tapahtuma, joka on yksi tapa palkita itseänsä. Luvassa on mielenkiintoista ja ajankohtaista työasiaa sekä leppoisaa matkantekoa ja vapaa-aikaa.

Paikallisyhdistys tukee lähtijöitä maksamalla noin sadan euron osallistumismaksun! Jyty taas maksaa matkakulut halvimman matkustustavan mukaan Helsinkiin ja sieltä takaisin.

Ilmoittautumiset Jytyn luentopäivään ja jäsenristeilylle ovat alkaneet 3.3. maanantaina. Edullisien hyttipaikkojen saamiseksi kannattaa toimia pian, jos reissuun mieli tekee.

Katso tarkempi ohjelma

Jytyn luentopäivä järjestetään Finlandia-talolla lauantaina 4.10.2014 klo 10:00 - 16:45. Jäsenristeilylle lähdetään Silja Europalla luentopäivän päätteeksi 4.10. klo 18:30. Laiva palaa Helsinkiin 5.10. klo 16:00.

Tiedustelut suoraan Matka-Vekkaan 020 120 4090 ja ilmoittautumiset Heidi Juntuselle, 0407607362 tai heidi_juntunen@hotmail.com.